tirsdag den 24. december 2013

Her handler jeg gerne


Hvis ikke du allerede kender Cult Beauty, så er det her en god chance til at stifte bekendtskab med denne engelske hjemmeside, som tilbyder nogle lækre beauty produkter og forskellige dufte, heraf Escentric Molecules, Embryolisse Laboratories, Anastasia Beverly Hills og m.m. Lige nu har Cult Beauty besvarelser på op til 60 % på nogle af deres vare, for eksempel dem her på billedet nederst.

 
1. Dr.Brandt BB cream til 165,67kr (førpris ca.276kr)
2. Bio Oil 200 ml til ca 107kr (førpris ca.170kr)
3. Ansigts vask til mænd fra The Refinery til 57kr (førpris ca.145kr)
4. Slendertone ABS mavetræner baseret på EMS system til ca. 530kr (førpris ca. 1.330kr) som træner mavemusklerne via elektriske muskelsammentrækninger (Electronic Muscle Stimulation). (Bemærk, at modellen der er på udsalg er en herremodel, men der er ikke andet forskel end den til kvinder er 2-4 cm kortere i omkreds-ellers er de ens. Begge dele virker, hvis man har selvdisciplin nok til at bruge den hver dag i de 20 minutter, som "træningen" varer).
De har også nogle produkter, som vi, makeup junkies ikke kan få i Danmark endnu. For eksempel Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øjenbrynsblyanter, som er det bedste EVER! Fås i 5 farver. Prøver du dem, vil du ikke bruge andet... ;-) Tjek dem her.
Fragten fra Cult Beauty koster 4,95 GBP svarende til ca.44 danske kroner. Kundeservicen fungerer upåklageligt med levereing indenfor 5-10 arbejdsdage fra bestillingsdatoen.

Det var alt for nu ;-)
Glædelig Jul!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar