fredag den 11. januar 2013

MACs Mineralize Skinfinish natural pudder-sådan vælger du farve

Idag vil jeg skrive lidt om MACs Mineralize Skinfinish natural pudder-min absolut must have makeup pudder.


Jeg bruger den som regel ovenpå min dagcreme eller min Perricone MD Face Activator, altså når jeg ikke bruger foundation. Pudderen er farvemæt og er medium til heldækende. Det specielle ved denne pudder er at man kan bruge den i både tør og våd form. Fugt blot din pudder pensel under rindende vand og ned i din pudder.
Jeg kan ikke undvære den, fordi den lægger sig meget naturligt på huden. Huden ser meget frisk og ensartet ud med en superflot silke finish.


Mineralize Skinfinish natural pudder findes i farverne: light, light plus, medium, medium plus, medium dark, medium deep, dark og deep dark. Jeg startede med at bruge medium plus og jeg syntes jeg så en smule "kalket" ud i ansigtet. Efter en meget kyndig vejledning af en dygtig MAC makeup artist i New York sidste år, fandt jeg ud af, at medium plus var for lys til mig og at medium dark var den rigtige farve til min NC35 hudtone. Det bedste den amerikanske MAC makeup artist lærte mig var, hvordan man generelt  skulle vælge den rigtige Mineralize SkinFinish (MSF) pudderfarve.
Her kommer hendes vejledning. (For at du kan bruge nedenstående korrekt forudsætter det, at du ved hvilken farve indenfor MACs hudtoneskala du tilhører).

Til venstre MSF farver- til højre MACs hudtone farver.
Er du f. eks ligesom mig en NC35 hudtone, skal du bruge medium dark.

MSF Light – NC15, NC20, NW15
MSF Light Plus – NC20, NC25
MSF Medium – NW20, NW25
MSF Medium Plus – NC30, NW25
MSF Medium Dark – NC35, NC40, NW30
MSF Medium Deep – NC42, NC44, NW35
MSF Dark – NC45, NW40
MSF Deep Dark – NC50, NC55, NW45, NW50, NW55


Det kan være meget svært at finde ud af hvilke farve man er, men der er som regel mange dygtige MAC makeup specialister ved MAC standene, som jeg er sikker på gerne vil hjælpe :)



Ingen kommentarer :

Send en kommentar