mandag den 18. februar 2013

Priorin kapsler mod hårtab - Review


Dagens indlæg er blevet til på grund af min mobiltelefon påmindelse om, at jeg nu havde taget Priorin kapsler i 3 måneder - 3 kapsler dagligt: 2 om morgen og 1 om aftenen, og at jeg nu kun skal fortsætte i (minimum) 3 måneder mere med 1 kapsel dagligt. 

Læs resten af indlægget på min nye blog lige HER.





11 kommentarer :

  1. Hvor lang tid går der før man kan se virkning af priorin?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er meget individuelt og afhænger årsagen til hårtabet. Jeg vil dog sige mindst 6 måneder, fordi håret vokser ca. 1 cm om måneden, før man kan se eller mærke noget forskel.

      Slet
  2. Okay det er godt nok lang tid. Jeg har fået meget tyndt hår og hårtab her inden for de sidste par år. Ville det hjælpe på hårtab?

    SvarSlet
  3. Hvis det er et forbigående hårtab, som enten skyldes stress eller hormonelle forstyrrelser, så synes jeg du skal give Priorin en chance. Ja, 6 måneder er lang tid, men det er fordi Priorin virker i hårets vækstfase, hvor der dannes nye hårstrå. Der skal derfor gå noget tid før du kan se håret vokse...

    SvarSlet
    Svar
    1. Okay mange tak, jeg vil give det en chance. pt. var hos min læge i onsdags ang. tyndt hår og hår tab, han sage at det også skulle hjælpe hvis man vasker sit hår i koldt vand, da det sætter gang i blodtilførelsen i hovedbunden. Så nu bliver det spændene om jeg for sindsygt langt og tykkt hår.........

      Slet
    2. Ja, det bliver spændende ;-) Det er en god idé at tage billede før og efter billeder-inden du går igang med behandlingen og tidligst 6 mdr efter. Få én til at tage nærbilleder af dit hovedbund, så du bedre kan vurdere om behandlingen hjælper på dig.
      Jeg tager nu Priorin fast og køber dem online fra en tysk webapotek aporot.de (jeg har også linkert i selve indlægget) Køb dem dér, de har den bedste pris, samt får du en æske med 30 kaprsler gratis ved køb af 2 pakker, hurtig forsendelse og alt er i orden.
      Held og lykke med det.
      Knus Diana

      Slet
  4. Jeg kører på 2 måned nu, så det nok lidt for senet med før/efter billeder? Okay mange tak det vil jeg benytte mig af :-)

    SvarSlet
  5. Hej...
    Faldt lige over dette indslag...
    Skal til at bestille fra netop samme tyske side, er en hat til tysk, har derfor sat manden til det, men han er ikke hjemme pt...
    Hvor lang tid går der fra du har bestilt til det bliver leveret? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. @anonym: max 1 uge så har du pakken hjemme på din adresse :-)

      Slet
  6. Hej!
    Jeg har lige bestilt 2 æsker á 120 stk i hver fra denne hjemmside. Men jeg er i tvivl om jeg skal tage 2 eller 3 kapsler om dagen, da der står forskellige ting på forskellige websites?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ida,
      Det bedste og mest effektive resultat opnår du ved at tage kuren sådan:
      De første 3 måneder tager du 3 kapsler dagligt: 2 om morgenen og 1 om aftenen (evt. sammen med et måltid)
      Efter de 3 måneder fortsætter du bare med 1 kapsel dagligt (gerne om morgen) og indtil du er tilfreds :-)
      Kh Diana

      Slet