Denne proteinrig salat er nem at lave og kan bruges dagen efter i madpakken :) Ønsker du en vegetarisk version af den, kan du erstatte kyllingen med små buketter broccoli og/eller minigulerødder. Vend blot bønnerne og majsen i den opvarmede karrysauce.
Kalorieværdi pr. 100 g:
107 kcal
Protein: 9,8 g
Kulhydrat: 4,5 g
Fedt: 6,0 g
Du skal bruge:
3 kyllingebryster
500 g bønner (gerne frosne, men kogte i min 3 min)
200 g minimajs (evt. på dåse)
2 spsk olivenolie
2 spsk sesamolie (kan erstattes med olivenolie)
1 spsk rød karrypasta
1 spsk fiskesauce
1 spslk soya 1 lime
3 spsk sesamfrø
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrysterne i terninger. Kom bønnerne i letsaltet kogende vand og kog i 3-4 min. Halver minimajsene på langs. Steg kyllingekødet i olie på panden i ca. 5 min og tilsæt karrypasta, sesamolie, fiskesauce og soja.
Vend bønner og minimajs med kyllingen og smag til med limesaft.
Drys salaten med sesamfrø inden servering og server et stykke grov flutes til.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar