Wakamé tang er rig på vitaminer og mineraler, som man sjældent får fra andre typer madvare. Derfor er dette en god måde at spise tangen på :)
Den smager af havsalt og leveres i tør form. Den trækker derfor meget væde i brødet, hvorfor man skal huske at komme ekstra meget A38 eller vand i, medmindre man husker at lægge tangen i vand i ca.10 min. inden brug (se min basis opskrift for dette brød).
I Japan indgår Wakamé tangen i den daglige husholdning, hvor den bruges i f.eks. Miso supper, sammenkogte retter, salater m.v.
Tips: Wakamé tang kan købes i helsebutikker online. En pose indeholder 50 g tørret tang. Jeg har brugt 3 "strimler" i rugbrødet. Strimlerne har jeg klippet med min madsaks i små firkanter, men de kan også nemt brækkes i små stykker.
Tips: Wakamé tang kan købes i helsebutikker online. En pose indeholder 50 g tørret tang. Jeg har brugt 3 "strimler" i rugbrødet. Strimlerne har jeg klippet med min madsaks i små firkanter, men de kan også nemt brækkes i små stykker.
Smager himmelsk! Jeg elsker dette brød ;-)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar