søndag den 21. september 2014

Tapas med gedeost, acaciehonning og figner



Så fik vi endnu en smuk solskins søndag idag, på trods af regnvejret hele natten, i hvert tilfælde her hvor vi bor. Dagens indlæg blev til på grund af af vores venner, som kiggede forbi i eftermiddags inden de skulle rejse på ferie til Tyrkiet. Sæsonen for de velsmagende figner er på det højeste i Tyrkiet lige nu, og det er nok derfor vi ser så mange af dem lige nu i vores supermarkeder. Så tyrkiske figner blev en del af vores aftensmad i form af disse små hapsere. Yummi....







{ Tapas med gedeost, acaciehonning og figner }

Du skal bruge:
1 stk flutes, gerne fuldkorns 
1 rulle gereost
4 skt friske figner
Frisk timian

Skær flutes og osten i ½ cm tynde skiver. Dryp acaciehonning på skiverne og kom lidt friske timian på og afslut med gedeoste skiver. Bag i på 180 grader almindelig ovn i 15 minutter.
Pynt med friske figner og timian.









Ingen kommentarer :

Send en kommentar