Fremgangsmåde:
Læg kidney bønnerne i blød i koldt vand natten over. Kog som anvist på emballagen.
Hak de afkølede kidney bønner til paté i en køkkenmaskine.
Rist og hak pinjekernerne og bland det sammen med bønne massen.
Tilføje resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber.
På det øverste billede har jeg trykket patéen igennem en "stjerne" tyl ned i små runde tapaz kurve af butterdej (kan købes i de store supermarkeder)
N.B. De små grønne prikker i selve patéen her er finthakket persille. Det giver en fin smag, men jeg vil personligt undlade at komme den i næste gang. Patéen ser mere præsentabel ud uden, hvor man kan se den flotte bordeaux farve af kidney bønnerne.
Patéen kan også serveres som dip til dine favorit grøntsager. De gule strimler her er mango ;-)
Bønne patéen serveret med grøntsager og kernefrie hjemmelavede rugbrødschips.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar